Tryk & print til alle formål

Synlighed, reklame og omtale – det giver de tryk og print vi producere her hos Ulstrup Serigrafi.

Den moderne serigrafi er en udvikling af en gammel kinesisk teknik, og i dag gør den det muligt at trykke på alle former for overflader, produkter og materialer, med lang holdbarhed og i store størrelser.

Hos os producere vi lige det du mangler. Er du ved at gøre klar til messe, eller står du og mangler holdbare labels til dine produkter? Jamen så kan vi tilbyde den gode løsningen uden kvalitets kompromis.

Kvalitet uden grænser

Vi kan producere alt indenfor tryk og print, lige fra visitkort, kalendere, løsblade, brochure, labels, omslag og meget andet. Vi levere både i små og store oplag, mange typer formater, papir og efterbehandling.

Vi forhandler ikke om kvaliteten hos Ulstrup Serigrafi, da vores tryk og print altid er i bedste kvalitet.

Papiret kan være den store forskel

Når det kommer til materialerne der bliver trykt og printet på, er det altafgørende at kvaliteten er i top, fordi det indtryk det færdig resultat skal og kan give, afhænger af dette.

Hos os, trykker og printer vi blandt andet på bestrøget papir med en silkeagtigt overfalde, som er velegnet til 4-farvet billedetryk. Denne type er fx rigtig god til løsblade, eller til visitkort. Vi tilbyder også at tilføje en mat kachering, så dit visitkortet kan få et mere eksklusivt udtryk.

Modsat har vi offset papir som er ubestrøget, og derfor har en mere rustisk overfalde - det er oftest det vi bruger til brevpapir.

Vi tilbyder også genbrugs-, ekstrakraftigt- og farvet papir samt karton - mulighederne er mange hos os, og det er kun dig der sætter begrænsninger for det du ønsker.

Vi trykker også på medbragt papir, hvis du har en special type, tykkelse eller farve du selv har indkøbt. Dog kan dette gøre at printet eller trykket, ikke kommer til sin fulde ret.

Farverne

Farvebillederne når man laver tryk eller print, træder frem ved at blande trykfarver på det valgte papir. Derfor bruger Ulstrup Serigrafi CMYK-skalaen som udgangspunkt, når vi arbejder.

CMYK er en forkortelse af de primære farver: gul, grøn, blå og rød, der tilsammen danner alle de farver der fremkommer i et print eller et tryk.

Du er altid velkommen til at kontakte os - virksomhed som privat person, vi finder den bedste løsning for dig.