Metal- og plastskilte

Hos Ulstrup Serigrafi laver vi alt indenfor skiltning. Om du skal bruge butiksskilte, facadeskilte, markeringsskilte eller noget helt fjerde, så står vi til rådighed med et utal af muligheder.

Holdbar skiltning til din virksomhed

Vi tilbyder skilte i materiale fra alunminimum til PvC.

Vi har skilte med fræsede bogstaver, print, folie og tryk - uanset hvad du mangler, er det afgørende for Ulstrup Serigrafi at vi finder den mest holdbare løsning til din virksomhed og din synlighed.

Vi har mange års erfaring, og vi ved at nogle typer materiale egner sig bedre end andre til et holdbart skilt, og derfor er vi altid opmærkesomme på, at vejlede dig bedst muligt, så helhedsindtrykket bliver optimalt.

Reklameskilte

Vi tilbyder blandt andet det klassiske reklameskilte med print eller tryk, på en opskummet PvC plade, den populære sandwichplade i 3 mm tykkelse eller en aluminium plade fra 0,5 mm tykkelse, ligegyldigt hvilken løsning du vælger, hjælper vi dig med at gøre dit reklameskilt så optimalt så muligt.

Din reklame eller dit logo kan påtrykkes enten serigrafisk, digitalt eller med folie.

Fælles for alle vores løsninger, er at de afsluttes med en transparent lak, som beskytter skiltet mod fx oxidering.

Når det kommer til montage - uanset om det er udendørs eller indendørs, så tilbyder Ulstrup Serigrafi forudstandsende huller eller en stærk bagsideklæber. Vi finder en løsning der passer til dit skilt.

Vi tilbyder også pylonskilte og folieskilte. Mulighederne er mange når det kommer til design, farve og udformning.

Facadeskilte

Det handler om at sende det helt rigtige signal. Og derfor har vi også et utal af muligheder når det kommer til facadeskilte.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, så det du gerne vil signalere med dit skilt bliver matchet.

Her tilbyder vi også løsninger på opskummet PvC plade, sandwichplade, eller aluminium.

Husk at vores muligheder indenfor facadeskilte er store, og vi tilbyder det bedste, både når det komme til trykform, materiale- og farvevalg.

Synlighed - hver gang

Hos Ulstrup Serigrafi, leverer vi både store facadeskilte, små anvisningsskilt, udhængskilte, tilbudsskilte til gaden og meget mere - ingen løsning er for stor eller små hos os, om det er til den lille lokale butik, den store landsdækkende virksomhed eller til private.

Udfyld vores kontakt formular, giv et ring eller kig forbi til en kop kaffe.