Bildekorationer der er til at få øje på

Vil du gerne ses lidt mere? så husk at bilreklamer virker 24 timer i døgnet, også selvom din bil er parkeret hos dine kunder, så skaber den stadig blikfang.

Derfor står Ulstrup Serigrafi til rådighed når det handler om at vise dig mulighederne for en effektiv reklame på din bil.

Vi hjælper dig, om det er storformat print, grafik eller tekster, vi har alle regnbuens farver og 50 års erfaring.

Har du bilen - så har vi reklamen

Vores autoreklamer er nemme at montere, og lavet i materiale så de også er nemme at tage af, hvis de skal udskiftet på et senere tidspunkt.

Alt vores folie er lavet af produkter der kan modstå det danske omskiftelig vejr og samtidig skåne bilens lak. Vi sætter en ære i at skabe tryghed for, at dit budskab eller din bilreklame, forbliver intakt i den periode du ønsker, derfor er vores autofolie kun fra godkendte producenter.

Ingen opgave er for stor eller for lille hos os

Hos Ulstrup Serigrafi laver vi reklamer og små dekorationer til din bil. Vi sørger for at det fungere, uanset om det er en reklame til firmabilen eller en gimmick til din privat bil.

Vi hjælper også med autodekorationer til din motorcykel, båd eller trailer.

Vi har erfaring med design helt fra bunden, så hvis du er i tvivl om dit ønske, så assister vi med at få det tilpasset, således at det er fuldstændig som du vil have det skal se ud.

Vi laver desværre ikke full-indpakning eller montere solfilm, men vi har gode samarbejdspartnere, vi altid varmt anbefaler til disse opgaver.

Tjek gerne vores Facebook side, for at se flotte billeder af vores bildekorationer og reklamer.

Kontakt os her på siden, eller ring - vi sidder klar med den helt rigtige bilreklame til dig.