Bannere og storformat print

Vil du gerne ses i stor stil? Så skal du ikke være bleg for at komme til os.

Uanset om du står og mangler et stort banner som reklame, et roll-up til din butik eller et stort print til dit arrangement, ude eller inde – så kan vi lave det du skal bruge.

Vores bannere

Vi levere i alle størrelser, det er kun din fantasi der sætter begrænsningerne, da vi har udstyret til at lave lige det du skal bruge. Vi levere i materiale der kan tåle det danske omskiftelig vejr, og vi tager os tiden til at hjælpe dig med det design du ønsker.

Vi printer storformats plakater, meshbannere, stofbannere eller presenningsbannere. Uanset om du skal bruge stilladsreklamer, ophæng til butik, scenebagbeklædning eller noget helt fjerde. Så kan vi hjælpe hos Ulstrup Serigrafi.

Du får også altid et banner der er produceret i brandhæmmende materiale, og vi benytter kun farver, der er UV-resistente.

Hvis du er privat kunde, så levere vi selvfølgelig også banner og print i stort format til fødselsdagsfest, surprise party eller børnefødselsdag. Vi laver lige det du står og mangler til dit arrangement.

De bedste rammer for dit banner

Hos os er det vigtigt, når vi producere dit banner, at det er det bedste materiale og format du for, til dit formål. Derfor tilbyder vi så meget forskelligt, samtidig med at vi også står til rådighed med at vejlede dig.

Skal din virksomhed foreksempelvis bruge et banner til indendørs brug, lad os sige til en messe. Så anbefaler Ulstrup Serigrafi et stofbanner, som vi producere i polyester, da dette materiale meget nemt kan indgå i de rammer, der stilles til et indendørs messe arrangement. Skal du i stedet for bruge et banner til dit stilads, så anbefaler vi en perforeret presenningdug, også kaldet et meshbanner. Denne type banner er meget modstandsdygtig for det danske vejr, såvel sol som vind.

Er din ramme for dit banner derimod en facade, så anbefaler vi en presenningsdug i PVC, da det er utrolig slidstærkt, samtidig med at print og tryk holder længe på denne type banner.

Uanset dit ønske eller din ramme for dit banner og storformat print, så kan vi hjælpe.

Giv os et uforpligtende ring eller udfyld vores formular her på siden.