Tryk på tøj - præcis som du ønsker det

Har du brug for et frisk logo på dit arbejdstøj eller vil du gerne designe din egen t-shirt med tryk?

Tøv ikke med at drømme, fordi hos Ulstrup Serigrafi kan vi hjælpe med det hele og mere til. Vi arbejder både med private, virksomheder og foreninger – hvis du er under uddannelse, så kig under studietilbud fanen.

Arbejdstøj uden begrænsninger

Vi trykker logo på arbejdstøj til både store og små virksomheder, vi tager både imod dit design, skaber et nyt eller samarbejde om en fælles løsning, ligegyldigt hvad så tilpasser vi os til nøjagtigt det du ønsker og mangler.

Vi trykker på slidstærke tekstiler, som kanvas. Vi trykker på elastiske tekstiler, som sportstøj. Vi trykker også på regntøj, ski undertøj, læder, bomuld og meget mere.

Vi har et meget bredt udvalgt af tekstiler, samt design og vores arbejde er altid tilpasset til nøjagtigt det du ønsker til din virksomhed.

Vores tøjtryk er af den bedste kvalitet, og er slidtstærk således at dit firmalogo bliver bevaret længe på dit arbejdtøj.

Uanset om du er stilasarbejder og går ude i vind og vejr, eller om du er maler, så sørger vi for at du for et logo der holder til dit erhverv.

Tøjtryk for private

Vi trykker også til private, og har et meget bredt udvalg af tekstiler og design muligheder.

Hos Ulstrup Serigrafi kan du både medbringe egne tekstiler, og design til tryk, men vi ønsker at gøre opmærksom på ophavsrettigheder på kendte mærker, logoer og figurer, kan begrænse os en smule. Hvis du fx ønsker en t-shirt med Anders And er det ikke muligt blot at hente et billede fra internettet, og trykke det.

Hvis du er i nærheden af vores lokalitet, er du mere end velkommen til at stikke hovedet ind, og se nogle af vores vareprøver på værkstedet og få en kop kaffe.

Mest stillede spørgsmål om tøjtryk

1Sælger du arbejdstøj?
Hos Ulstrup Serigrafi, sælger vi desværre ikke arbejdstøj, men vi har samarbejdspartner der gør, og dem anbefaler vi gerne.
2Hvor få stykker tøj kan jeg få tryk på?
Hos Ulstrup Serigrafi trykker vi fra 1 stk. tekstil og op efter - grænsen sætter du når du handler med os.
3Kan jeg få tryk på medbragt tøj?
Hos Ulstrup Serigrafi kan du sagtens får trykt på dit medbragte tøj.