Tilbud til klasser og studerende

Tøj til studietur

Er dig og din klasse lige nu i færd med at planlægge jeres studietur? Så husk at uanset om I går i folkeskolen, gymnasiet, VUC eller en helt fjerde uddannelsemulighed, så kan vi hos Ulstrup Serigrafi hjælpe med at give jer den perfekte studietrøje der gør jeres studietur lidt mere uforglemmelig.

Som oftest vælger de fleste at tegne deres eget design til studieturs tøjet, derfor anbefaler vi at I bruger en god tusch der gør at det bliver skrapt og tydeligt. På den måde er det nemmere for os at lave det perfekte tryk eller print.

Hos Ulstrup Serigrafi sætter vi altid kunderne i første række, og derfor snakker vi selvfølgelig sammen om tekstiler og farver for jeres tøj. Vi er fleksible, og sørger for at selv de mindste detaljer er i orden.

Vi levere altid de færdige studietrøjer i så god tid, at I kan nå at få dem pakket med i jeres kuffert.

Er du klar til at blive student til sommer?

Hos Ulstrup Serigrafi, laver vi tryk og print på lige det tøj du skal have på til din sidste eksamen.

Er det en t-shirt, en hoodie eller en blazer? Ligegyldigt hvad du har løst til at have på, så kan vi sørger for at det er udstyret med et flot print eller tryk, lige efter dit ønske.

Design, farver og udformning er nemlig uden grænser hos os - så selv din vildeste fantasi for dit studenter tøj kan komme til live her!

Vi hjælper dig, uanset om du selv medbringer tekstiler, du vil have tryk på, eller om du ønsker at bestille det gennem os.

Vi har metervis af vareprøver hængende på vores lager, ved Omfartsvejen i Gørlev, og du er altid velkommen til at komme forbi og udforske dem. De er i den bedste kvalitet, og det betyder derfor at print og tryk samt farver holder længere.

Ønsker du noget andet særligt merchandise med student eller skole logo printet eller tryk på, så giv os endelig et ring - hos Ulstrup Serigrafi laver vi nemlig alt.

Mest stillede spørgsmål om studietøj

1Kan hele klassen få, forskellige design?
Hos Ulstrup Serigrafi kan i få helt individuelle design. Hvis en vil have en gul og en anden en blå, så er det intet problem hos os.
2Kan du printe klassebillede på trøjerne?
Hvis billedet er i en god kvalitet, så kan vi sagtens trykke det på jeres trøjer eller t-shirts.